sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Herkku suut...

Viikonloppu tuli ja meni.. perjantai päivän vietin koulussa ja töissä.. Koirat siis viettivät äijä aikaa Jarkon kanssa.
Vieläkin on yhden kulmurin lähtemis operaatiota käynnissä. Eli toinen ylä kulmuri edelleen haluaa asustella Yatzyn suussa mutta antaa jo merkkejä muuttamisesta. Heiluu kovasti mutta ei millään irtoa.


Tänään taas huomattiin miten takan edusta on poikien lempipaikka. Jarkko sai takkaan valkean niin molemmat rynnistivät sen eteen. Pientä vääntöä on aina siitä että kumpi nukkuu säkki tuolissa. Noppa yleensä voittaa mutta Yatzy ei anna periksi vaan menee väkisin makaamaan Nopan viereen ja Noppa luovuttaa ja tyytyy nukkumaan lattialla. :) Toinen Nopan lempipaikoista on nykyään minun sylissä kun istun tietokoneella. Ei pyydä päästä syliin vaan tulee kyselemättä. :) Saattaa viihtyä siinä useita hetkiä jos vain löytää hyvä asennon. :)

Sain inspiraation leipoa todella pitkästä aikaa ja leivon mokkapaloja mitä voisi sitten kahvin kanssa mutustella. Koirat olivat kovin avuliaita leipomis touhuissa. Välillä vähän turhankin avuliaita. Sain palat valmiiksi ja tiesin että olimme lähdössä hetkeksi pois kotoa niin pystyin jättämään palat vielä pöydälle vetäytymään, koska kun lähdemme kotoa niin koirat nukkuvat kauneus uniaan silloin koirahuoneessa. (Nopalla pientä eroahdistusta ja on tuhonnut paikkoja. Huomattu ettei ahdistus ole niin suuri kun on pienempi tila missä olla kun olemme pois kotona. Ja D.A.P on myös koirahuoneessa) Koirahuoneen ja muun asunnon välissä on vielä portti josta koirien ei pitäisi päästä läpi. Kun tulimme Jarkon pelistä kotiin kuulin jo pihassa kun koirat haukkuivat ulkoven takana. Arvasin heti että koirat ovat päässeet pois ja varmasti leipomukset menneet parempiin suihin. Ja näinhän oli käynyt. Olivat syöneet iltapalaksi pellillisen mokkapaloja. Saimme itse sentään niistä reunat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti