keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Super viikonloppu takana!

Nyt on niin hyviä uutisia että oksat pois..:)
Olimme lauantaina 14.7 Forssan näyttelyssä poikien kanssa. Yatzy ja Noppa kehässä..:)

Vettä tuli, vettä ei tullut, vettä tuli, vettä ei tullut. Aikataulut olivat myöhässä ja jouduimme jonkun verran odottelemaan.mutta odotus kannatti. Pinsereitten kehä alkoi ja sadekkin loppui tai sit en vain huomannut sitä.:) Valitettavasti kuvia näyttelystä ei ole. Mutta tosiaan Noppa sai AVO ERI:n ja Yatzy ROP ja SERT!!! :) Ensimmäinen sertti plakkarissa.:) olen todella  ylpeä pojasta..:)


"ssako nämä syödä?"


Sitten sunnuntaina lähti Kimble kasvattitädin Heidin mukana poriin pentutapaamisen joka tapahtui mätsäreitten merkeissä.:) Itse en päässyt mukaan koska olin töissä..:) 

Kimble ja Heidi :)
No sieltä kuulin myös töihin hyviä uutisia! Kimble oli sinisten pentujen 1 ja BIS 7! :) Ja kimble on ollut todella arka uusia ihmisia kohtaan ja hieman pelokas mut oli kuulemma käyttäytynyt erittäin hienosti ja häntä heiluen kulkenut siellä. :) Olen niin ylpeä kaikista pojistani..:)
Kimblen veli "rocky" ja punaisessa hihnassa Kimblen sisko "Lilli" :)
Ja sitten maanantaina tulivat iki ihanat Ani ja Netta ja Janica ja Tero viihdyttämään päiväämme. :) Kaikki olivat sulassa sovussa ja kyllä saatiin taas nauraa koiria ja toisiamme. :) Koirat saivat hepuleita ja lopuksi treenasin vielä kaikkien kanssa vähän seisomista..:) siinä ei mitään sen kummempaa tapahtunut joten saatte tyytyä kuviin..:)


^Noppa nauttii kesästä :)

Ani ja kimpula tutustuu :)













Kimble

Netta mun käsis

Netta Jarkon käsis

Yatzy

Noppa

1 kommentti:

  1. Mukava katsoa pinskujen peuhailuja! Hieno juttu! Paljon terveisiä koko laumalle toivoopi Nopan ja Anin kasvattaja Dogiwogista!

    VastaaPoista