torstai 7. maaliskuuta 2013

missä kevät!?!

Huuuh taas on mennyt viime päivityksestä aikaa..:) miiitäs on jäänyt kertomatta..:) hmm... no kerron lyhyesti kuvien kera tärkeimmät..:)

Kimble oli Havannalaiset RY:n Topten pentu listan 2. sijalla..:) vau!
Jyväskylän koulutusnäyttelyssä käytiin pyörähtämässä Saaden EH levottomasta etuliikkeestä..:)
Esitin myös Kimblen isän Milon ja Milo oli ERI VAL3..


Kimble

Kimble

Milo

Milo
Ja olimme Tallinassa pyörähtämässä Saku Suurhallin näyttelyssä ja sieltä saalis oli
ERI1 JUNSERT JUNVSP ja VSP! Ja Annin Tilda oli ERI1 JUNSERT-->EE JMVA JUNROP ja ROP! JEI!!
Seuraavana päivänä täti oli tiukempi ja kimblen levottomaan etuliikkeeseen puututtiin taas.. ERI.. ja olen tyytyväinen ERIin koska kilpakumppanit saivat EH.. Tilda taas hienosti ERI1 JUNSERT JUNROP ja ROP! :) Jäimme molempina päiväni isoihin kehiin Annin ja Kristiinan seuraksi mutta isoissa kehissä ei Tilda päässyt jatkoon. Hotelli jossa yövyimme Tallinnassa oli upea ja edullinen! Ja tosiaan kuten kuvista näkee niin Heidi näytti kimblen molempina päivinä.. Tyypit menivät hyvin yhteen ja itseä jännitti hieman..:)



Yatzyn kanssa olemme suuntaamassa nyt lauantaina Euraan ryhmänäyttelyyn ja sen jälkeen jonnekkin..:D en edes muista..:D Tallinnan matka vielä houkuttelisi niin että olisi Kimble ja Yatzy mukana..:) no katsotaan..:)

Tänään kävimme kaikkien poikien kanssa pitkällä metsä lenkillä koska tuntuu että pojilla on liikaa virtaa koska Noppaa ei voi enää pihassa pitää vapaana koska lumi on painollaan kaatanut meidän verkko aidat ja tyyppi karkaa..:/  suunnitelimme että heti kun lumet vain alkavat sulaa ja maa on sen verran sulanut että siihen pystyy hakkamaan tolpat niin meille rakennetaan puuaita tontin ympäri.. eivätpähän enää karkaa..-.-
Innolla myös odotan tulevaa kasvattaja kurssia joka on tämän kuun 23-24 päivä..:) askeleen lähempänä unelmaa..;) odotan myös Yatzyn kasvattajalle syntyviä pentuja että pääsee niitä lulluttamaan..<3 :) mutta tälläinen postaus tällä kertaa..:) viikonlopun jälkeen taas lisää kun olemme käyneet eurassa hakemassa lämmintä kättä..;) Adio!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvistä tuloksista :) Uskon että on rasittavaa, kun Noppaa ei voi pihalle päästää! Tuli tuosta mieleen, että kuinka paljon pinserit yleensä tarvitsevat tekemistä ollakseen rauhallisia ja tyytyväisiä sisätiloissa? Riippuu tietysti yksilöstä, mutta noin suurinpiirtein?

    VastaaPoista
  2. No joo onhan sen kun pojat ovat tottuneet siihen että kun itse menee pihalle niin he pääsevät myös liikkumaan..:) Meillä käydään kaksi kertaa päivässä noin puolen tunnin lenkillä aina ruuan jälkeen.. ja jos ilmat ovat hyvät ja ei ole liikaa pakkasta niin käymme pidemmällä metsä lenkillä..:) mutta kun on pakkasta liikaa ni pojat alkavat heti nostelemaan jalkojaan kun jäätyy ja sitten täytyy jo lähteä kotiin päin lämmittelemään.. tossut ovat kyllä oiva ratkaisu jos haluaa pidempää lenkkiä vetää niin ei tassut palellu..:) kyllä meillä ollaan aina lenkin jälkeen rauhallisia ja totta kai he leikkivät keskenään mutta ei mitään ylimääräistä tinttaamista tai levottomuutta..:) meillä on tosiaan riittänyt tuo kaksi lenkkiä päivässä..:)

    VastaaPoista