keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihdoin!

Taas on mennyt hurjasti aikaa viime päivityksestä mut syinä on käsi leikkaus jossa olin pari kuukautta sitten ja hää kiireet. Olemme siis Jarkon kanssa menossa naimisiin Heinäkuussa ja nyt alkaa jo aika loppumaan kesken järjestelyjen kanssa. Onneksi minulla on hyvät tausta joukot jotka pitävät päät kylminä. :)

Koira kuulumisia. Niitä On paljon! :)

Näyttelyissä olemme taas tiuhaan tahtiin pyörineet. Yatzyn kanssa kävimme Euran ryhmänäyttelyssä josta tuloksena NUO ERI NUK 2..:) Kimble pyörähti Heidin mukana tampereella tuloksella NUO ERI NUK 2. Tulihan se ensimmäinen ERI suomen maalta..:P Seuraavana päivänä menin itse Tampereelle Yatzyn kanssa tuliaisina AVO ERI 1 SA PU4.

Seuraavaksi pakkasimme auton ja lähdimme Heidin kanssa Mynämäelle mukana Yatzy ja Diiva. Yatzyn kehät oli ensin ja heti aamulla 10 maissa. Pinsereitä ei ollut montaa ja uroksia oli 3. Heti kun parkkipaikalla pääsimme niin pyysin Heidiä katsomaan mitä muita pinsereitä on. 3 uroksesta oli 2 Valioita joten Yatzy ainoa ketä voi ottaa SERTin vastaan..:) Nyt jännitettiin että tykkääkö tuomari tyypistä ja saako SAta..:) Tuloksena AVO ERI AVK 1 SA PU 2 SERT! Toinen serti plakkarriin! JES!! sitten suuntasimme takaisin teltoille ja odottelimme Hava kehien alkamista jotka alkoivat vasta 1 maissa. Diiva Ainoa Valio narttu tuloksella VAL ERI VAK1 SA PN 3..:)
Yatzy Mynämäelle

Seuraavaksi meitä kutsui lähi näyttely Raumalla. Yatzyn isän Epun omistaja Ami oli myös tulossa Elviksen kanssa. Sieltä tuloksena AVO EH AVK 1. Tyypissä oli kaikki muu pielessä paitsi korvat! :D Sitten ruvettiin jännittämään kun seuraavana päivänä on kotinäyttely Harjavallan ryhmänäyttely. Ami lupasi tulla kannustamaan ja jännittämään että saako Yatzy viimeisen SERTinsä. :) Tiesin että ilmoitettuja pinskuja oli vain neljä ja paikalle saapuessani katsoin heti luettelosta että ketä muista uroksia. EI KETÄÄN MUITA! ja sitten vasta alkoi jännittämään! :)

Kehän alkua odottelimme jonkin aikaa koska olimme ajoissa( vaikka asumme samalla paikkakunnalla) ja pinskuja ennen oli kääpiö pinserit ja niitä on aina paljon ja niissä menee aikaa. Kerkesin hyvin seuraamaan millaisesta tyypistä Anca Giura pitää. SAta antoi mutta ei ollut jakelia kuitenkaan. Amikin saapui paikalla ja siinä yhdessä katselimme ja tutkimme ja mieteimme miten on parhain koiraa seisottaa. Sitten oli Yatzyn vuoro. Käden täristen menin  tyypi kanssa kehään ja tuomari aloitti arvioinnin. Arvioi todella kauan ja hartaasti. Piti todella paljon Yatzyn päästä ja ilmeestä mutta pitkä lanne osa ei ollut naisen mieleen. Antoi ERIn ja oli AVK 1 mut sitten se SA.. Kehä toimitsijat kyselivät että antaako hän SAn ja tuomari mietti todella pitkään ja puhui kauniista päästä mutta lanne osa on liian pitkä urokselle. Sanoi myös että todella vaikea valinta kun ei ole nähnyt narttuja. Minä edelleen seisotin koiraa kädet täristen ja koitin muistaaa välillä hengittää..:D Vihdoin ja viimein Tuomari sanoi että koira SAn ja minä melkein saman tien purskahdin kyyneliin! Kehätoimitsija ojensi nauhat ja SERTin ja ihmettelivät itkuani kunnes sain sanottua Englanniksi että koirastani tuli Valio! <3 Tuomari pyysi lopettamaan itkun koska alkaa muuten itse myös itkemään. :D Tuomari edelleen kehua koiran päätä ja sanoi että Tässä on pää joka pinserillä kuuluu olla! :)

Jäimme siis odottamaan vielä ROP ja VSP kehää ja siellä Yatzy juoksi hienosti ROPiksi! Tuomari edelleen kehui todella hienoa koiraa! :) En voinut edelleenkään uskoa että Yatzysta tuli valio! Päivä josta olin uneksinut ja jutellut Yatzylle siitä lähtien kun täytti vuoden oli täällä! Olen niin ylpeä hienosta pienestä miehestä!<3 Kehän päätyttyä soitin heti Yatzyn kasvattajalle Karoliina ja kerroin ilo uutiset! Karoliina oli todella riemuissaan ja onnellinen! :) Otimme vielä Amin kanssa yatzysta valio kuvat jonka jälkeen jäimme odottelemaan isoja kehiä. Siellä poika ei sijoittunut mutta hienosti jaksoi kuitenki vielä..:) Ja tosiaan Yatzy valioitui 2 vuoden ja 1 kuukauden iässä.(Valioitua voi vasta kun täyttää 2 vuotta)
FI MVA Megamagee Saxon Stolzite "Yatzy"

Olen niin onnellinen ja ylpeä pojasta! Kiitos Karoliina tästä upeasta miehen alusta! :)<33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti